BERICHTENBOX

Laatste bericht: 3 jaren, 1 Maand geleden
  • Samuel Oberm : hou het programma goed in de gaten op de site zodat je altijd de laatste stand van zaken weet
  • Bestuur : Voor afgelastingen kan je het beste de site in de gaten houden. Tevens de teletekstpagina 601. Uiteraard kan je ook terecht bij de leiders van jullie team. Bij voorkeur niet allemaal naar de wedstrijdsecretaris te bellen.
  • Bestuur : Er worden regelmatig foto's van de afbouw geplaatst op de site. Kijk maar eens hoe de afbouw vordert onder de kop foto's - > recent - > overige - > afbouw kantine
  • Bestuur : Foto's van de kampioenen van de F - 2 zijn toegevoegd onder kopje Foto's - > Recent - > Wedstrijdfoto's
  • Bestuur : Vandaag zaterdag 21 mei speelt de E - 1 een wedstrijd tegen de Heiten van E - 1. Dit spectakel begint om 17.00 uur.

Alleen bevoegden kunnen berichten toevoegen

Activiteitencommissie 26-01-2017

De Activiteiten Commissie van FC Birdaard is in het leven geroepen om activiteiten te organiseren voor de jeugd van onze vereniging. Hiertoe is ook de Club van 100 in het leven geroepen, waarvan de leden eerst fl. 100,- doneerden en later werd dat € 45,-

 

Met het geld dat bijeengebracht wordt door verschillende acties zoals de verkoop van het programmaboekje bij thuiswedstrijden van het eerste elftal, draaiend rad in de kantine en andere acties, worden activiteiten georganiseerd en materialen aangeschaft ten behoeve van de jeugdafdeling van onze vereniging.

 

Heeft u het idee dat u de jeugd ook een warm hart toedraagt, geeft u zich dan op als lid van de Club van 100. Neem contact op met één van de leden van de Activiteiten Commissie en meldt u aan.

 

De vereniging maar zeker ook de jeugd is u daar zeer erkentelijk voor.

 

Sinds 2010 is de Activiteiten Commissie uitgebreid met een senioren afdeling. Zij heeft het afgelopen behoorlijk wat activiteiten weten te organiseren: een Bingo-avond, een dart-toernooi, een klaverjas -avond, het Ferwerderadieltoernooi en een poker-avond. Allemaal acties om uiteindelijk geld te genereren voor de jeugdafdeling.

 

Op dit moment is er geen nieuws vanuit de activiteitencommissie. De commissie bestaat uit de volgende leden:

 

Jeugdafdeling per 26-01-2017
Voorzitter Atsje de Vries Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Penningmeester Theo Meindertsma Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Secretaris Jeanette Veenstra Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Algemeen lid Janny Oberman Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Algemeen lid Willem Rene Kingma Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Algemeen lid Ids de Boer Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Seniorenafdeling per 26-01-2017
Voorzitter Douwe Sjirk Zijlstra Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Secretaris Elske Dijkstra Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Penningmeester Wouter Folkertsma Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Algemeen lid Rutger Kooistra Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Algemeen lid Edwin Kooistra Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Algemeen lid Erik Spijksma Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Algemeen lid Melle van Wieren Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
 
sponsors1sponsors1sponsors1